Gammelt Nytt - Bruktbutikk med vinterklær og vinterutstyr

I forbindelse med Basaren på Nordtun Samfunnshus lørdag 25. mars arrangerer vi bruktbutikk med vinterklær og vinterutstyr.

I mars, når vintersesongen er på hell, har vi kanskje en fått en liten oversikt over hvilke klær og utstyr som vi ikke lenger bruker, eller hva vi eventuelt trenger til kommende vintersesonger.

På vår pop-up bruktbutikk på Nordtun selger vi dine vinterklær og vinterutstyr. Har du vinterklær og vinterutstyr som ikke lenger brukes? Som er blitt for smått/stort, og som du kan tenke deg å selge? Eller er du på utkikk etter et godt kjøp på vinterklær, ski, skøyter eller andre vinterrelaterte utstyr? Perfekt - kom på Nordtun lørdag 25. mars!

For deg som ønsker å selge vinterklær/utstyr:

 1. Samle sammen vinterklær og utstyr som du ønsker å selge og merk hvert plagg/utstyr med salgspris og ditt telefonnummer (Vippsnummer). Sørg for at prislappen henger godt på!
  Tips: sett den laveste prisen du er villig til å selge det for - da er sjansen stor for at det blir solgt!
   
 2. Lever inn klærne/utstyret torsdag 23. mars kl. 14:00-17:00 eller fredag 24. mars kl. 15:00-18:00 på Nordtun.
   
 3. Klær og utstyr som ikke blir solgt må hentes lørdag etter basaren kl. 18:00 eller søndag 26. mars mellom kl 16:00-18:00. Det som evt. ikke blir hentet blir donert til kommunens flyktninger
   
 4. Har du klær eller utstyr som du ønsker å kvitte deg med men ikke selge? Legg det på vårt “gratisbord”. Klær og utstyr kan fremdeles ha lang levetid, og være til nytte og glede for noen andre, selv om man nødvendigvis ikke ønsker å ta noe for det.
Dato
25. mars 2023
Tid
14:00 - 18:00
Sted
Nordtun samfunnshus