Råd og informasjon om koronavirus - Grong kommune

Det skjer stadig endringer i situasjonen rundt koronaviruset. Vi ønsker å holde våre innbyggere godt orientert og vil samle all informasjon slik at den blir enkelt tilgjengelig for deg.

Gå til oversikten over våre artikler angående koronaviruset

Hvordan komme i kontakt med ditt lokale NAV-kontor / Trenger du økonomisk sosialhjelp eller krisehjelp

For å forebygge smitte av Koronaviruset er publikumsmottaket til NAV stengt inntil videre. Oppfølging og timeavtaler vil likevel bli gjennomført per telefon eller ved videomøter. Behovet for fysiske møter blir vurdert i hvert enkelt tilfelle.

Ved akutt behov for krisehjelp eller økonomisk sosialhjelp kontakt oss på telefon: 45 83 78 40

For andre henvendelser ta kontakt på telefon: 412 60 587

Oppfordrer alle som har mulighet til å først ta i bruk nav.no og Ditt NAV - her kan du sende beskjed til oss og få svar. Dersom du ikke kan benytte våre digitale løsninger tar du kontakt på telefon.

Det er postkasse ved inngangsdøren på kommunehuset hvor dokumenter og søknader kan leveres.

Trenger du økonomisk hjelp?

Vi har to skjema tilgjengelig, det er skjema for økonomisk sosialhjelp og krisehjelp.
Last ned og fyll ut skjemaet du ønsker å bruke. Har du ikke tilgang til å skrive ut ber vi deg ta kontakt via telefon.

Last ned skjema Krisehjelp (PDF, 71 kB)

Last ned skjema Økonomisk krisehjelp (PDF, 191 kB)