Råd og informasjon om koronavirus - Grong kommune

Det skjer stadig endringer i situasjonen rundt koronaviruset. Vi ønsker å holde våre innbyggere godt orientert og vil samle all informasjon slik at den blir enkelt tilgjengelig for deg.

Gå til oversikten over våre artikler angående koronaviruset

Må jeg betale for barnehage og SFO når det er stengt?

Det er i dag 18.3.2020  avklart at foreldre skal slippe å betale for barnehage og SFO så lenge tilbudet er stengt pga. Corona utbrudd. Dette vil praktisk bli ordnet ved fratrekk på kommende faktura for april måned. Faktura for mars er allerede utsendt og skal betales som normalt.

Tilbakebetaling: Vi vil følge nasjonale retningslinjene i forhold til tilbakebetaling og vil fortløpende legge ut mer informasjon om dette.

Kommunens barnehager og SFO er stengt, i første omgang frem til 29. mars.

For alle øvrige fakturaer fra Grong kommune så tar du i utgangspunktet kontakt med Siv Granamo Strømsmo på tlf. 947 92 636. Er ikke hun tilstede så kan henvendelsene skje til Grethe Ness Formo på tlf. 909 32 741 eller Tone Røttesmo på tlf. 947 91 659.