Ta godt imot TV-aksjonens bøssebærere!

Søndag den 24. oktober går årets TV-innsamlingsaksjon av stabelen.

I år går innsamlingen til Plan Internationals arbeid for å bekjempe barneekteskap. Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort mens hun fortsatt er barn, og denne utviklingen ønsker vi å stoppe! Barneekteskap er vold mot barn. Les mer om TV-aksjonen på aksjonens egne nettsider.

Gå til TV-aksjonens nettsider.

Vi retter en stor takk til alle som har sagt ja til å bidra som bøssebærere. Deler av Grong vil i løpet av søndagen få besøk, og muligheter til å gi penger i bøssa. Andre betalingsmåter som kan benyttes og allerede er åpne for innbetaling er Vipps, SMS og en egen bankkonto. Ved betaling gjennom Vipps og bankkontonummeret blir summen registrert på Grong kommune under statistikken http://giverstafett.no. Ved betaling gjennom SMS blir summen registrert i kommunen til mobilnummerets eier.

VIPPS: Et valgfritt beløp kan vipses på nummeret som står oppgitt på bøssa og post-it-lappen som blir klistret på døra om du er borte (2133). I år er det også en QR-kode på bøsseetiketten. Den kan skannes med Vipps-appen slik at det går an å gi via mobil mens bøssebæreren er på døra.

TV-aksjonskonto: 8380 08 09005.

SMS: Ved å sende TVA til 2133 støtter du aksjonen med 300,-.