Råd og informasjon om koronavirus - Grong kommune

Det skjer stadig endringer i situasjonen rundt koronaviruset. Vi ønsker å holde våre innbyggere godt orientert og vil samle all informasjon slik at den blir enkelt tilgjengelig for deg.

Gå til oversikten over våre artikler angående koronaviruset

Takeaway-bibliotek i Grong

Grong Folkebibliotek har fått tillatelse fra smitteverngruppa i kommunen til å tilby takeaway-tjenester fra biblioteket. Nå kan vi låne ut bøker, filmer, tidsskrift til tross for stengte dører.

Slik fungerer det

Du tar kontakt med oss med dine ønsker. Vi lager klar en pose med bøker/lydbøker/filmer/tidsskrift som du kan hente på et bord utenfor biblioteket i Kuben.
Du kan bestille tirsdag, onsdag og torsdag kl. 9-13. Du kan bruke følgende bestillingsmåter:

• Grong Folkebiblioteks hjemmeside,
  • Ring/sms til telefon 911 00 444
  • Send en melding via Grong Folkebiblioteks Messenger

Du kan hente din bestilling onsdag og torsdag kl 13-16. Inngangsdøra til Kuben er da åpen og du finner posen din på et bord, merka med navn, og tar den med deg. Bøkene er registret utlån på ditt navn.

Kan du ikke hente i dette tidsrommet, ta kontakt med oss så finner vi ei løsning! Hjemkjøring er også mulig for de som behøver det.
Vil du bestille bøker men ikke vet helt hva du vil ha? Da kan det være en idè å gå inn på vår hjemmeside Ta en kikk på denne sida: Grong Folkebibliotek, her kan du søke og reservere det du vil ha.

På bibliotekets nettside finner du også de nyeste titlene som har kommet inn for voksne, barn og multimedia. Du kan også søke etter hva vi har og reservere der.

Smittevern

Tiltaket er sett i gang i samarbeid med smitteverngruppa i kommunen. Vi vil ta hensyn til smittevern og ha god håndhygiene. Det samme gjelder ved innlevering av bøker. Bøker/lydbøker/filmer/tidsskrift som blir levert inn vil være i karantene i 14 dager for å være helt sikker på det ikke er smittefare i materialet lenger. Av hensyn til smittevern vil bøkene bli levert deg på utsida av inngangsdøra.

Innlevering

Lever gjerne tilbake materiale du har lånt. Bruk innleveringskassa til høyre for inngangsdøra. Alt som blir levert liggende i 14 dager i karantene.