Regulerte boligområder

I Grong kommune så finnes det en rekke områder som ar regulert til boligbygging. Noen områder er av nyere dato med mange ledige tomter, men andre områder er av eldre dato med få ledige tomter. Tomtene varierer mellom festetomter , eietomter samt private og kommunale.

Å bo i Grong

Å bo i Grong gjør det mulig å nye vakker natur, bo landlig om samtidig ha kort veg til mye. Kommunesenteret Mediå har de fleste sentrumsfunskjoner og fungerer som er regionsenter for Inde Namdal regionen. Det er ca 45 minutter til Namsos og en knapp time til Steinkjer.  

Grong kommune er er flerkulturell kommune og har ca 2500 inbyggere, man har de fleste servicetilbud innen umiddelbar nærhet så som full barnehagedekning, barne og ungdomsskole, bank, dagligvarebutikker, hotell, restauranter/kafe, legesenter, apotek, tannhelsetjeneste, politi, idrettshall, sport og fritidspark og et kulturhus med kino under bygging. 

Grong er spesielt godt kjent for elvene Namsen og Sandøla som begge er av norges beste lakseelver, videre også kjent for gode jakt og utmarksområder samt som en flott vinterdestinasjon med Bjørgan alpinalegg samt nå et nyetablert ski og skiskytteranlegg.

 

Boligområder i Grong kommune

 

Kart over tomter i Grong kommune

 

For mer informasjon om de forskjellige tomteområdene trykk på linken nedenfor.

Mediåmarka

 

Bergsmohaugen

 

Sakrimoen

 

Øvre Nausthaugen

 

Nedre nausthaugen

 

Mølnarmoen

 

Tømmerås

 

Rossetnes

 

Gartland

 

 

Kontakt

Sigve Hallager
Avdelingsleder - Bolig, bygg og eiendom
E-post
Telefon 971 44 913
Mobil 971 44 913