Grong folkebibliotek

 

Grong folkebibliotek finner du i Kulturhuset Kuben i Grong sentrum. Vi kan tilby et fint miljø for møter i hverdagslivet.

Biblioteket har mer enn 10.000 bøker, lydbøker, tidsskrifter, DVD-er, og her vil du finne de mest aktuelle, populære titlene. Dersom du ikke finner det du leiter etter på hyllene våre, kan hjelpe deg med å skaffe boka du ønsker deg.

Vi har Namdalsavisa og mange forskjellige tidsskrift, som dekker emner som interiør, hage, friluftsliv, samfunn og politikk, økonomi og vitenskap. Du kan lese tidsskriftene her på biblioteket eller låne dem med deg hjem.

Biblioteket har en fin barneavdeling med et rikt utvalg av bøker til både lærdom og leseglede. Barnelitteratur er noe vi satser på, og vi legger vekt på å være oppdaterte på området.

I voksenavdelingen finner du romaner, krim og spenning og faglitteratur. Vi har også en populær avdeling med mange spennende romanserier.

Er du interessert i lokalstoff? Vi har en egen lokalavdeling med materiell fra Grong. Biblioteket samarbeider nært med Grong Historielag.

Vi har en egen avdeling med ambulerende depoter av de viktigste fremmedspråkene i Grong.

Biblioteket tilbyr trådløst nettverk.

Noe å bite i eller en kaffe?

Kuben kafé holder åpent i  forbindelse med kinoen og arrangmenter på huset.

Åpningstider

Åpningstider Grong Folkebibliotek
Åpningstider Grong Folkebibliotek
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
09.00 - 16.00 09.00 - 16.00 09.00 - 20.00 09.00 - 16.00 09.00 - 16.00
Oppdatert Åpningstidene gjelder fra 1. august 2019.

 

 

 

 

 

Kontakt

Kuben Grong folkebibliotek
911 00 444