Grong folkebibliotek

Hovedbiblioteket

Grong folkebibliotek finner du i Kulturhuset Kuben i Grong sentrum. Vi kan tilby et fint miljø for møter i hverdagslivet.

Biblioteket har mer enn 10.000 bøker, lydbøker, tidsskrifter, DVD-er, og her vil du finne de mest aktuelle, populære titlene. Dersom du ikke finner det du leiter etter på hyllene våre, kan hjelpe deg med å skaffe boka du ønsker deg.

Vi har Namdalsavisa og mange forskjellige tidsskrift, som dekker emner som interiør, hage, friluftsliv, samfunn og politikk, økonomi og vitenskap. Du kan lese tidsskriftene her på biblioteket eller låne dem med deg hjem.

Biblioteket har en fin barneavdeling med et rikt utvalg av bøker til både lærdom og leseglede. Barnelitteratur er noe vi satser på, og vi legger vekt på å være oppdaterte på området.

I voksenavdelingen finner du romaner, krim og spenning og faglitteratur. Vi har også en populær avdeling med mange spennende romanserier.

Er du interessert i lokalstoff? Vi har en egen lokalavdeling med materiell fra Grong. Biblioteket samarbeider nært med Grong Historielag.

Vi har en egen avdeling med ambulerende depoter av de viktigste fremmedspråkene i Grong.

Biblioteket tilbyr trådløst nettverk.

Noe å bite i eller en kaffe?

Kuben kaffe holder åpent på hverdager og på kveldstid i forbindelse med åpningstidene til kinoen og folkebiblioteket. 

Åpningstider

Åpningstider Grong Folkebibliotek
Åpningstider Grong Folkebibliotek
MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
09.00 - 16.0009.00 - 16.0009.00 - 16.0009.00 - 16.0009.00 - 16.00

 

 

Bibliotekleder Magnus Vestvik 476 07 972.  Biblioteket er tilgjengelig på Facebook. Lik oss gjerne, spør oss, utfordre oss og kom med dine forslag : http://www.facebook.com/grongfolkebibliotek

  

Finne veien hit

Kart
Kulturhuset Kuben

 

 

 

 

 

Sist endret 07.03.2019
Fant du det du lette etter?