Grong folkebibliotek

Hovedbiblioteket


Grong folkebibliotek finner du i Kulturhuset Kuben i Grong sentrum. Har du lyst på en cappuchino eller en kaffekopp når du besøker biblioteket så kan vi servere deg det. Vi kan tilby et fint miljø for møter i hverdagslivet og samtaler.

Vi har mer enn 10.000 bøker, lydbøker, tidsskrifter, dvd'er og cd'er så her vil du finne det meste av populære titler for tiden. Skulle du ønske en bok vi ikke har, kan hjelpe deg med å skaffe boka du ønsker deg.

Biblioteket har Namdalsavisa og mange forskjellige tidsskrifter som dekker emner som interiør, hage, friluftsliv, samfunn & politikk, økonomi og vitenskap . Du kan enten lese tidsskriftene her på biblioteket eller låne de med deg hjem.

Biblioteket har en fin barneavdeling med et rikt utvalg av eventyr, lærdom og leseglede. Barnelitteratur er satsningsområde og vi legger vekt på å være oppdatert på barnelitteratur. I barneavdelingen finner du også lekebord og puslespill.

Lenger inn i biblioteket finner du ungdomsavdelinga og voksenavdelinga. I voksenavdelingen finner du både romaner, krim & spenning og faktalitteratur. Vi har også en populær avdeling med mange spennende romanserier.

Er du interessert i lokalstoff? Vi har en egen lokalavdeling med materiell fra Grong. Biblioteket samarbeider nært med Grong Historielag.

Vi har bøker på engelsk og en egen avdeling med ambulerende depoter av de viktigste fremmedspråkene i Grong.

Biblioteket har puklikumspc og trådløst nettverk.

Åpningstider

Åpningstider Grong Folkebibliotek
Åpningstider Grong Folkebibliotek
MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
10.00 - 16.0010.00 - 21.0010.00 - 21.0010.00 - 16.0010.00 - 16.00

 

 

Bibliotekleder Magnus Vestvik tlf. 74 31 21 35 Biblioteket er tilgjengelig på Facebook. Lik oss gjerne, spør oss, utfordre oss og kom med dine forslag : http://www.facebook.com/grongfolkebibliotek

  

Finne veien hit

Kart
Kulturhuset Kuben

 

 

 

 

 

Sist endret 30.08.2017
Fant du det du lette etter?

Kontakt

Magnus Vestvik
Biblioteksjef