Mange aktiviteter å velge mellom

Løypenettet i Geitfjellet (Grong kommune) - Klikk for stort bilde

Som turist i Grong har du mange valg.  Hvis du vil ha hjelp til å finne frem eller få gode tips og råd, så kontakt Grong fritid som har kontor ved siden av Spardama spiseri i Grong sentrum. Du finner også mye informasjon om Grong og resten av Namdalen hos VisitNamdalen

Kommer du til Grong er det mye forskjellig å finne på.  Liker du å gå i fjellet, enten til fots eller på ski, er det mange ulike turer du kan velge mellom, det finnes merkede turer/løyper i alle vanskelighetsgrader og lengder.

På vinterstid er det oppkjørte løyper mange steder, men flest i Bjørgan - Heia området, der Grong skisenter har sine alpinnedfarter og snowboardanlegg og Grong skianlegg tilbyr langrenns- og skiskytinganlegg.  I tillegg er det kilometersvis med fine løyper innover fjellet. 

Namsen, the queen of rivers, er en topp lakseelv, der mange bruker sommerferien sin på å fiske etter storlaksen. Den største som er tatt var på 31,5 kg. Det finnes også mange fiskevann med ørret og røye.  Du kan kjøpe Grongkortet hos Grong fritid for å fiske i flere hundre vann og elver i kommunen. 

Hvis du vil ta et bad må du besøkeTømmeråshøla som er Norges fineste badeplass, med kulper og naturlige sklier i fjellet. 

 
 
Stempling av Grongturkortet | Fotograf: Oddvar Moa Norges fineste badeplass | Fotograf: Elin Solberg Løypenettet i Geitfjellet | Fotograf: Lena Formo Ørretfiske i Heimdalsvatnet | Fotograf: Aud Solrun Bergin Elgjegere en fin høstdag på Fossland | Fotograf: Oddvar Moa Utsikt mot alpinbakkene  | Fotograf: Lena Formo Grong sentrum, miljøgata | Fotograf: Inger Helland Største laks tatt i Namsen
Publisert av Inger Helland. Sist endret 07.09.2016
Fant du det du lette etter?

Kontakt

Inger Helland
Rådgiver næring