Mange aktiviteter å velge mellom

Løypenettet i Geitfjellet - Klikk for stort bilde

Som turist i Grong har du mange valg.  Hvis du vil ha hjelp til å finne frem eller få gode tips og råd, så kontakt Turistinformasjonen som har kontor hos Grong hotell i Grong sentrum. Du finner også mye informasjon om Grong og resten av Namdalen hos VisitNamdalen

Kommer du til Grong er det mye forskjellig å finne på.  Liker du å gå i fjellet, enten til fots eller på ski, er det mange ulike turer du kan velge mellom, det finnes merkede turer/løyper i alle vanskelighetsgrader og lengder.

På vinterstid er det oppkjørte løyper mange steder, men flest i Bjørgan - Heia området, der Grong skisenter har sine alpinnedfarter og snowboardanlegg og Grong skianlegg tilbyr langrenns- og skiskytinganlegg.  I tillegg er det kilometersvis med fine løyper innover fjellet. 

Namsen, the queen of rivers, er en topp lakseelv, der mange bruker sommerferien sin på å fiske etter storlaksen. Den største som er tatt var på 31,5 kg. Det finnes også mange fiskevann med ørret og røye.  Du kan kjøpe Grongkortet hos turistinformasjonen for å fiske i flere hundre vann og elver i kommunen. 

Hvis du vil ta et bad må du besøkeTømmeråshøla som er Norges fineste badeplass, med kulper og naturlige sklier i fjellet. 

 
 

Kontakt

Inger Helland
Rådgiver næring
909 86 327