100 % som sykepleier og 100 % helsesekretær på legekontoret

Kort om Grong kommune

Grong kommune ligger sentralt i Namdalen i Trøndelag, langs E6, ca. 20 mil nord for Trondheim. Gjennom kommunen renner den kjente lakseelva Namsen, og ved foten av Geitfjellet finner du Bjørgan alpint- og skianlegg.

I kommunen er det full barnehagedekning og et godt skoletilbud, som også omfatter videregående skole og folkehøgskole.

Næringslivet har hatt god vekst både innenfor handel, tjenesteyting og reiseliv, og området er kjent for det gode laksefiske i Namsen og Sanddøla.

I Grong finnes det en rekke aktivitetsmuligheter både sommer og vinter, noe som gjør at det er et variert tilbud for både fastboende og tilreisende. Grong kommune har et aktivt organisasjonsliv, bl.a. innenfor idrett, teater/revy og musikk.

Grong legekontor søker to ansvarsbevisste og fleksible medarbeidere med gode kommunikasjonsferdigheter. Du har godt humør og en løsningsfokusert tilnærming til alle arbeidsoppgaver. Du må ha evne til å arbeide systematisk og skape struktur. Du må ha interesse for akuttmedisinske problemstillinger og evnen til å ta raske avgjørelser i et hektisk arbeidsmiljø. Jobben krever at du har et godt klinisk blikk og er trygg på din kompetanse. Du kommer til å jobbe både selvstendig og i team, og du er derfor både serviceinnstilt og samarbeidsvillig.  Vi legger vekt på personlige egenskaper som selvstendighet, allsidighet, fleksibilitet, utadvendthet og gjennomføringsevne

Er du sykepleier/helsesekretær og ønsker en spennende og utfordrende jobb på fastlegekontor?

Grong kommune har to ledige stillinger på legekontoret:

• 100 % som sykepleier
  • 100 % helsesekretær

Søknadsfrist 21. august 2022

Søk stilling

Arbeidsoppgaver

• Laboratoriearbeid med blodprøvetaking og analysering, vaksinering, injeksjoner, infusjoner, spirometri, EKG, sårbehandling m.fl.
  • Gi faglige råd og vurdere øyeblikkelig hjelp både i telefon og på kontoret
  • Ulikt administrativt ansvar
  • Resepsjon/timebok- og telefonbetjening
  • Skanning og innskriving av epikriser og prøvesvar med mer.
  • Bistå lege ved småkirurgiske prosedyrer

• Autorisert sykepleier/helsesekretær
  • Gjerne med relevant tilleggsutdanning
  • Søker må ha gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper og beherske muntlig engelsk
  • Arbeidserfaring fra legekontor er en fordel
  • Gode IT ferdigheter, og gjerne kjennskap til journalsystemet Pasientsky
  • Tilsetting er betinget av godkjent politiattest
  • Personlig egnethet vil bli sterkt vektlagt

• Spennende og faglig utfordrende arbeidsoppgaver
  • gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Stillingen lønnes i ht. gjeldende tariffavtale og lokale avtaler avhengig av utdanning og ansiennitet.
  • Arbeidstid hverdager fra kl 08.00-15.30

Tilsetting skjer ellers på de vilkår som framgår av gjeldende bestemmelser. 6 mnd. prøvetid.

Har du spørsmål til stillingen

Ønsker du flere opplysninger om stillingen, kan du ta kontakt med Helsetjenesten v/ nestleder Eva Bakken Brøndbo, tlf. 936 50 244, epost eva.brondbo@grong.kommune.no eller Lena Krane tlf. 917 68 252, epost:  lena.krane@grong.kommune.no