Publisert 19.06.2017
MNA.png

Mer informasjon om appen og direkte linker for nedlasting av appen via AppStore (for iPad/iPhone) og Google Play (for Samsung, Sony, Huawei etc.) finner du på nettsiden til MNA.

Link til nettsiden til MNA

Publisert 13.06.2017
mva.png

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,3 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2017

Mange som ikke søker
Erfaringer fra tidligere år viser at det finnes mange lag og organisasjoner som ikke søker om momskompensasjon. Dette er ofte lokale eller regionale ledd under sentrale frivillige organisasjoner som for eksempel Norges Idrettsforbund (NIF), 4H Norge, Norges Musikkorpsforbund, Norges Røde Kors og Norges Jeger- og Fiskerforbund. Slike såkalte underledd skal sende inn søknad gjennom sentralleddet sitt. Søknader fra underledd som kommer direkte til Lotteri- og stiftelsestilsynet blir avvist.

Publisert 13.06.2017
mva.png

Mange som ikke søker

Publisert 29.05.2017
Sommerjobb BEEM male museet stige.JPG

Vi gjentar suksessen med å ha vårdugnad på det fine bygdamuseet vårt. Det trengs både en vårpuss og ellers noe mindre vedlikeholdsoppgaver, så Museumsnemnda inviterer til vårdugnad på Grong bygdemuseum tirsdag 13.juni 2016 kl 17.00.

Publisert 11.05.2017
veglo.png

I samarbeid med Veglo AS arrangerer MNA som vanlig innsamling av farlig avfall fra husholdningene.

Mottakssteder i Grong kommune, mandag 22. mai 2017:
Grong v/ returpunkt fjernvarmeanlegg 14:00 – 17:00
Harran v/ returpunkt Coop 18:00 – 20:00

Publisert 10.05.2017
Grong kommune logo

Det er påvist en sykdomsfremkallende variant av E.coli bakterien, EHEC, hos et  barn i barnehage.

I samråd med Avdeling for medisinsk mikrobiologi ved Folkehelseinstituttet og Mattilsynet anbefales det at det blir tatt avføringsprøve av barn i barnehage som har eller nylig har hatt (siste 10 dager) symptomer på mage-/tarmsykdom, (diarè, magesmerter, oppkast).

Klikk for å lese hele dokumentet fra kommunelegen (PDF, 706 kB)

Publisert 10.05.2017
Norsk flagg

• Kl. 09.00 Grong musikkforening spiller ved Grong helse- og omsorgstun

• Kl. 09.45 Gudstjeneste i Grong kirke

• Kl. 10.40 Minnemarkering på soldatgrava ved Grong kirke av elever i 7. klasse på GBU. Grong Musikkforening spiller

• Kl. 11.00 Oppstilling av folketoget utenfor Grong kirke

• Kl. 11.20 Folketoget starter fra kirka. Toget svinger til høyre i første rundkjøring på Medjå, til venstre ved kommunehuset og går til helse- og omsorgstunet hvor det stanser og GMF spiller. Toget går til slutt inn på området utenfor Kulturhuset Kuben.

• Kl. 12.20 Toget ankommer Kulturhuset Kuben. Spilling av Grong Musikkforening. Deretter tale ved russepresident Birgitte Gjertsås og hovedtaler Ole Anders Olsen

• Kl. 12.30 Arrangement i Kulturhuset Kuben. Kaffe og kaker på inngangen, is og brus til barna. Salg av mer å spise/ drikke.

• Kl. 13.10 Avgang barnetog i Harran. Kroa – Sakrimoen - Kroa

• Kl. 13.45 Lokalt arrangement i Harran samfunnshus.  Kaffe og kaker på inngangsbilletten, is, brus og pølse til barna. Salg av sodd.

• Kl. 15.00 Avgang barnetog på Bergsmo. Nordtun - Brauten - Museet – Nordtun.

• Kl. 15.30 Lokalt arrangement på Nordtun. Kaffe og kaker på inngangsbilletten, is og brus til barna. Salg av mer å spise/ drikke.

Husk kontanter til de lokale arrangementene.

Alle er hjertelig velkommen!
Hovedkomiteen for 17. mai-feiringa

Publisert 27.04.2017
gårdskart-skjermbilde_jpg.jpg

Sommeren 2016 ble foretatt en flyfotografering over Namdalen. Disse bildene er  nå blitt gjort tilgjengelige i Gårdskart på internett.

Se etter om terreng og kart stemmer overens, og gi beskjed for korrigering dersom det er feil. All korrigering bør være utført før 20. juni 2017. Ber derfor om at du sier fra så fort som mulig, helst før vekstseongen.

Publisert 27.04.2017
Streaming

Kommunestyret starter kl. 18.00

Klikk for å se kommunestyret