Publisert 23.08.2017
Næringsprisvinner 2016

Næringsprisen i 2016 ble tildelt Grong Sparebank, hvem skal få den i år?

Publisert 23.08.2017
Kursplakat etablereropplæring 2017.jpg

Hvis du ønsker å starte bedrift og bli din egen sjef, bli med på kurs. Til høsten starter nye etablererkurs både i Namsos og flere andre steder i Nord-Trøndelag.  Det er nå et nytt kursopplegg og kurset er kun på kveldstid.

Litt om kursene:
Hvert kurs er totalt 16 timer, hvorav 4 timer per kurskveld.
Kurset er ment som et lavterskeltilbud til de som vurderer å starte bedrift, men passer også for de som ikke har en konkret forretningsidè. Det gis en kort innføring i hva som er viktig å ha tenkt gjennom på forhånd før en går i gang med etablering av virksomheten. Kurset passer også for nyetablerte bedrifter eller bedrifter som har en ny ide de ønsker å utvikle.

1. Første kurskveld - markedsavklaring. Her skal vi bli litt bedre kjent med hva markedskunnskap er og hvordan vi innhenter tilstrekkelig med markedskunnskap i det markedet gründeren skal operere i.
2. Andre kurskveld - markedsstrategi og bærekraft. Her skal  vi ha fokus på hva vi legger til grunn når det gjelder prisstrategi, hvilke markedskanaler det er lurt å satse på. Vi skal også gjennom begrepet bærekraft, og hvorfor dette er viktig.
3. Tredje kurskveld - økonomi. Fokuset være å gi deltakere et innblikk i og en forståelse av regnskap og likviditetsstyring
4. Siste kurskveld - forretningsmodellering. Her skal vi lære med om forretningsmodellering. Hvordan skal vi skape mest mulig verdi overfor kundene våre.
Publisert 18.08.2017
Logo Namdal brann- og redningsvesen.jpg

Namdal brann- og redningsvesen avd. Høylandet søker etter brannkonstabler (deltid).

Namdal brann- og redningsvesen er et vertskommunesamarbeid mellom kommunene Grong, Høylandet og Overhalla, der Grong er vertskommune. Vi har som primæroppgave å drive forbyggende arbeid samt sikre lokalsamfunnet mot brann, ulykker og akutt forurensning.

Publisert 14.08.2017
Illustrasjonsbilde - Skolebenker

Grong barne- og ungdomsskole

Elevene møter i storsalen "Symfoni Namsen" på Kuben kl. 08.30

Harran oppvekstsenter

Elever møter på skoleområdet kl. 08.55.

Grong voksenopplæringssenter

Elever møter kl. 09.00. Oppmøte i gymsalen.
Buss går fra sentrum ved Gronghallen/kjøpesenteret kl. 08.20 og kl. 08.40.

Publisert 10.08.2017
Valg 2017

FORHÅNDSSTEMMEGIVNINGEN HAR STARTET

Mandag 11. september  2017er det stortings- og sametingsvalg. I Grong holdes valgting mandag 11. september.

Hvis du ønsker det, kan du stemme på forhånd.
Du kan forhåndsstemme i den kommunen du selv ønsker. Hvis du forhåndsstemmer i en annen kommune enn der du er innført i manntallet, må du gjøre dette så tidlig at stemmen din kan nå fram til rett kommune innen satt frist.
Ta med legitimasjon når du møter fram for å forhåndsstemme. Hvis stemmemottakeren ikke kjenner deg, vil du ellers ikke få avgi stemme. Hvis du har fått tilsendt valgkort, bør du ta med dette også, selv om det ikke er noe krav for å få forhåndsstemme.

Her kan du forhåndsstemme alle hverdager mellom kl. 09.00 og kl. 15.00 fra 10. august og til og med 8. september 2017:
  • Grong kommunehus, Servicekontoret, Granvegen 1, 7870 Grong
Det er utvidet åpningstid for forhåndsstemming følgende dager:
  • Tirsdag 5. september, kl. 15.00 - 18.00
  • Fredag  8. september, kl. 15.00 - 18.00

For beboere på Grong Helse- og omsorgstun vil det også bli muligheter for å forhåndsstemme på Grong Helse- og omsorgstun tirsdag 5. september, kl. 10.00 - 13.00.

Hvis du på grunn av sykdom eller uførhet er forhindret fra å møte på valglokalet eller forhåndstemmelokalet, kan du søke om å få avgi stemme hjemme eller der du oppholder deg. Det er ikke nødvendig å søke hvis du oppholder deg på Grong Helse- og Omsorgstun, hvor forhåndsstemmegivning arrangeres.

I henvendelsen må du oppgi fullt navn, fødselsdato og -år, samt hvilken adresse du befinner deg på den siste uka før valget. Du må også oppgi telefonnummer som vi kan nå deg på. Ta kontakt med din kommune hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp til å søke om å få stemme hjemme.
Frist for å søke om å få stemme hjemme er 5. september.
Søknaden sendes til Valgstyret i Grong kommune, postboks 162, 7871 Grong, eller epost: postmottak@grong.kommune.no.

Publisert 07.08.2017
Bygdadagen2012-2.JPG

Programmet for bygdadagen 2017 på Grong bygdamuseum lørdag 2.sepember kl 11.00-16.00.

Tradisjonell familie- og museumsdag med aktiviteter og salg av mat. Gratis adgang.

Publisert 21.07.2017
Logo laksfestivalen.jpg

Namsen Laksfestival i Grong foregår 3.-6. august. Nå er programmet klart. Det er bare til å glede seg til mange aktiviteter, boder, konkurranser, sommer, sol, musikk og helt sikker god stemning.

Publisert 19.07.2017
NOVA-Rapport-3-17-Samfunnsvirkninger-av-boligpoltikk-w278.png

Grong kommune har satset mye på boligbygging de siste årene. Hvilke ringvirkninger har satsingen hatt?