2 stillinger som barnevernkonsulent

Ledig stilling som miljøterapeut (Grong kommune) - Klikk for stort bilde

INDRE NAMDAL BARNEVERN OG PEDAGOGISK PSYKOLOGISK TJENESTE

Indre Namdal barnevern- og PPT er en samorganisert  interkommunal tjeneste etter vertskommuneprinsippet. Tjenesten innbefatter kommunene Grong, Høylandet, Namsskogan, Røyrvik, Lierne og Snåsa. Grong kommune er vertskommune. Barneverntjenesten og PPT er samorganisert med felles administrativ leder og fagledere for PPT og barnevern.

BARNEVERNKONSULENT

Arbeidsgiver:       Indre Namdal barnevern – og pedagogisk/psykologisk tjeneste
Stillingstittel:       Barnevernskonsulent
Sted:                          Indre Namdal
Varighet:                2 x 100% fast, og eventuelt andre stillinger som blir ledig
Søknadsfrist:       30. september

Arbeidsoppgaver

Hovedansvar for fremdrift i enkeltsaker med saksbehandling og oppfølging etter Lov om barneverntjenester. Arbeidet medfører stor grad av kontakt med brukerne: barn/ungdom, foreldre/foresatte, private og offentlige samarbeidsparter.

Vi søker en person som har:

• Relevant utdanning på høgskole/universitetsnivå, fortrinnsvis barnevernpedagog eller sosionom
  • Relevant erfaring fra saksbehandling i barnevernsarbeid i førstelinje
  • Kjennskap til fagprogrammet Familia
  • Kompetanse og erfaring med barnevernloven og forvaltningsloven
  • Ønskelig med erfaring fra fylkesnemnd

Personlige egenskaper:

Du må evne å ta initiativ, håndtere stress på en god måte,  arbeide selvstendig, strukturert og målrettet. Gode samarbeidsegenskaper og kommunikasjonsferdigheter er viktig. Personlig egnethet vektlegges. Du må også ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og være utviklings- og løsningsorientert.

Organisasjonen vil være i stadig endring. Det er derfor et krav at den som tilsettes er fleksibel i forhold til endringer i arbeidsoppgaver, samarbeidspartnere og organisatorisk plassering.

Vi tilbyr:

Varierte arbeidsoppgaver, mulighet for veiledning i samhandling med de andre ansatte. Deltakelse i spennende interkommunalt samarbeid og tverrfaglig arbeid i team med andre faggrupper. Lønn etter avtale. Attraktiv pensjonsordning, med 2 % pensjonsinnskudd.

Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.  Rette person kan bli ansatt med teamlederfunksjon.

Det kreves at ansatte kan benytte egen bil i tjenesten i tillegg til kommunens leiebiler. Det kreves innlevert politiattest før tiltredelse.

Minimum to referanser må oppgis i søknad.

Eventuelle andre ledige  stillinger som barnevernskonsulenter i Indre Namdal  kan  bli besatt av søkere fra denne stillingen.

Har du spørsmål om stillingene, kontakt avd.leder Trine Gartland Gåsbakk, 97198970 eller barnevernleder Bente Jakobsen, tlf 91 00 29 90.

Søknadsfrist: 26. september 2019.

Publisert av Britt Line Wold. Sist endret 05.09.2019