Ferievikarer 2018 - Helse, omsorg og velferd

Ferievikarer (Grong kommune) - Klikk for stort bilde

I forbindelse med ferieavviklingen for 2018 har helse, omsorg og velferd behov for ferievikarer ved følgende steder (st.nr. 01/18):

• Grong sykeheim
  • Hjemmebasert omsorg, herunder hjemmesykepleien, hjemmehjelp (vikarer som hjemmehjelp bør disponere bil)
  • Miljøarbeidertjenesten (avdeling for funksjonshemmede, boenhet for enslige mindreårige flyktninger)
  • Grong legekontor
  • Kjøkken og vaskeritjenester

Søkere bør være fylt 18 år, være ansvarsbevisst og ha gode kommunikasjonsevner.  Det er behov for sykepleiere, legesekretær, vernepleiere, helsefagarbeidere, assistenter, kjøkken- og vaskeritjenester, samt sykepleie-, vernepleie- og medisinstudenter. Det er egne tariffer for studenter etter hvor langt de er kommet i sin studietid.  Tjeneste etter oppsatt turnusplan med helgevakter for alle stillinger unntatt legekontoret og hjemmehjelpere.

Ferieperioden avvikles fra og med uke 26 til og med uke 33.  Søkere som kan arbeide hele perioden vil bli foretrukket.  Dersom det søkes på deler av ferieperioden må dette oppgis i søknaden. Ønsket arbeidssted må også oppgis i søknaden

Opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til:
Pleie og omsorgsleder Eyvind Gartland: Hjemmebasert omsorg,  og sykeheimen.
Avdelingsleder Bente Fiskum: Avdeling for funksjonshemmede.
Avdelingsleder Vera Midtgard: Grong legekontor.

Alle kan treffes på tlf. 74312100.

Søknadsfristen er forlenget til 5. mars 2018.

Publisert av Britt Line Wold. Sist endret 01.02.2018