Har du en drøm om egen bedrift - meld deg på kurs.

Hvis du har en ide og ønsker å starte bedrift, bli med på kurs. I januar -18 starter nye etablererkurs både i Namsos og flere andre steder i Nord-Trøndelag.  Det er nå et nytt kursopplegg og kurset er kun på kveldstid. 

Litt om kursene: 
Hvert kurs er totalt 16 timer, 4 kvelder med 4 timer per kveld.
Kurset er ment som et lavterskeltilbud til de som vurderer å starte bedrift, men passer også for de som ikke har en konkret forretningsidè. Det gis en kort innføring i hva som er viktig å ha tenkt gjennom på forhånd før en går i gang med etablering av virksomheten. Kurset passer også for nyetablerte bedrifter eller bedrifter som har en ny ide de ønsker å utvikle. 
 
1. Første kurskveld - markedsavklaring. Her skal vi bli litt bedre kjent med hva markedskunnskap er og hvordan vi innhenter tilstrekkelig med markedskunnskap i det markedet gründeren skal operere i.
2. Andre kurskveld - markedsstrategi og bærekraft. Her skal  vi ha fokus på hva vi legger til grunn når det gjelder prisstrategi, hvilke markedskanaler det er lurt å satse på. Vi skal også gjennom begrepet bærekraft, og hvorfor dette er viktig. 
3. Tredje kurskveld - økonomi. Fokuset være å gi deltakere et innblikk i og en forståelse av regnskap og likviditetsstyring
4. Siste kurskveld - forretningsmodellering. Her skal vi lære med om forretningsmodellering. Hvordan skal vi skape mest mulig verdi overfor kundene våre.
 

Etablererkurs våren 2018.jpg - Klikk for stort bilde

Vi håper det er mange som har anledning til å delta og melder seg på. Mer om innholdet i kurset finner du her og påmelding gjør du på denne siden.

Det er Innovasjon Norge som betaler for det meste av kurset, men det er en kursavgift på kr. 1000,- pr. deltaker.  Interesserte kan søke Grong kommune om støtte, det kan gis 50% i tilskudd til kursavgiften for de som gjennomfører kurset. 

 
 
 
 
Publisert av Inger Helland. Sist endret 01.12.2017
Fant du det du lette etter?