Hjemmehjelp

Ledige stillinger (Grong kommune) - Klikk for stort bilde

Pleie og omsorgsavdelingen i Grong kommune er organisert med felles ledelse av hjemmebasert omsorg og institusjonsbasert omsorg.

Hjemmebasert omsorg består av hjemmesykepleie og hjemmehjelp som er samlet i en enhet med felles oppmøtested og vaktilster.

Ved hjemmebasert omsorg har vi ledig 70 % vikariatstilling som hjemmehjelp (st.nr. 22/19).
Tiltredelse etter nærmere avtale. Andre arbeidsoppgaver innenfor hjemmebasert omsorg kan måtte påregnes. Stillingen kan om ønskelig kombineres med en stilling med arbeid hver 3. helg ved sykeheiemen.

Ved tilsetting vil følgende kriterier bli vektlagt:

• God i norsk skriftlig og muntlig.
  • Kunne yte god omsorg, være positiv og lojal.
  • Kunne jobbe selvstendig og i team.
  • Gjerne erfaring fra lignende arbeid.
  • Evne til å se den enkelte bruker og dens behov.
  • Søkere må ha førerkort og disponere bil.

Andre opplysninger:

• Den som tilsettes må ha førerkort, og disponere bil.
  • Attraktiv pensjonsordning.

Tilsetting skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lover, tariffavtaler og reglement. Gode pensjons- og forsikringsordninger. Ved spørsmål om stillingen, kontakt Eyvind Gartland (telefon 416 70 246). Søknad sendes via elektronisk søknadsskjema.

Søknadsfristen er 1. juni 2019.

Link til søknadsskjema

Publisert av Britt Line Wold. Sist endret 13.05.2019