Kontaktperson/ saksbehandler barneverntjenesten

Stilling ledig (Anders Heia) - Klikk for stort bilde

 

Indre Namdal barnevern- og PPT er en interkommunal tjeneste etter vertskommuneprinsippet. Tjenesten innbefatter kommunene Grong, Høylandet, Namsskogan, Røyrvik, Lierne og Snåsa. Grong kommune er vertskommune. Barneverntjenesten er delt i to team: omsorgsteam og undersøkelse- og hjelpetiltaksteam, og har egne teamledere.

 

 

Barneverntjenesten har følgende stilling ledig:
• 10
0 % fast stilling som kontaktperson/saksbehandler (st.nr. 07/18).
• Ev. andre stillinger som måtte bli ledige (st.nr. 08/18).

Felles elektronisk søknad sendes for begge stillinger, men hvilken av stillingene det søkes på må oppgis i søknaden.


Arbeidsoppgaver:
Hovedansvar for fremdrift i enkeltsaker med saksbehandling og oppfølging etter Lov om barneverntjenester. Barneverntjenesten er inndelt i to team: omsorgsteam og undersøkelses-og hjelpetiltaksteam, som har egne teamledere. Arbeidet medfører stor grad av kontakt med brukerne: barn/ungdom, foreldre/foreasatte, private og offentlige samarbeidsparter. Noe arbeid på kveldstid og reising må påregnes.

Vi søker en person som har:
- Relevant utdanning fra høgskole/universitet (180 sp).
- Gjerne har relevant praksis fra saksbehandling i barnevernsarbeid i førstelinje og kjennskap til fagprogrammet Familia.
- Kompetanse om og erfaring med barnevernloven og forvaltningsloven.
- Ønskelig med erfaring fra fylkesnemnd.
- Ønskelig med relevant videreutdanning.
-
Evne til stressmestring og konfliktintervenering.

Søkere må ha evne til å ta initiativ og arbeide selvstendig, strukturert og målrettet arbeid, ha gode samarbeidsegenskaper og kommunikasjonsferdigheter.
Personlig egnethet vektlegges sterkt med fokus på fleksibilitet og evnen til å takle faglige og administrative utfordringer. Søkere må ha god skriftlig og muntlig framstillingsevne og være utviklings- og løsningsorientert.
Organisasjonen vil være i stadig endring. Det er derfor et krav at den som tilsettes er fleksibel i forhold til endringe i arbeidsoppgaver, samarbeidspartnere og organisatorisk plassering.

Vi tilbyr:
Varierte arbeidsoppgaver, mulighet for veiledning i samhandling
med de andre ansatte, deltakelse i spennende interkommunalt samarbeid, tverrfaglig arbeid i team med andre faggrupper.

Det kreves at ansatte kan benytte egen bil i tjenesten i tillegg til kommunens leiebiler. Det kreves innlevert politiates før tiltredelse.
Har du spørsmål om stillingene, kontakt avd.leder Trine Gartland Gåsbakk eller barnevernleder Bente Jacobsen, tlf. 910 029 90.
Minimum 2 referanser oppgis i søknad. Originale/ bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med til ev. intervju.

Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Lønn etter avtale. God pensjonsordning med 2 % pensjonsinnskudd. 6 mnd. prøvetid.

 

Link til elektronisk søknadsskjema.

 

Søknadsfrist: 24. mars 2018

 

Publisert av Britt Line Wold. Sist endret 05.03.2018
Fant du det du lette etter?