Miljøarbeider

Stilling ledig (Anders Heia) - Klikk for stort bilde

LETER DU ETTER EN VARIERT OG LÆRERIK JOBB, DA KANSKJE DETTE ER NOE FOR DEG?

Jeg er en ung mann på 26 år med funksjonsnedsettelse, noe som innebærer at jeg har behov for hjelp i hverdagen.

Grong kommune søker etter:

• Miljøarbeider (250% stilling) (st.nr. 24/17)

Arbeidstid: Turnus med hvilende natt, kveld og helg.

Arbeidsoppgaver: Miljøarbeid i alle dagliglivets aktiviteter (ADL)

Ønskede kvalifikasjoner: Helse –og miljøfaglig utdanning (fagbrev).

For meg er det viktig at du;

• Snakker flytende norsk, muntlig og skriftlig
  • Gode kommunikasjonsegenskaper
  • Gir støtte og trygghet i sosiale aktiviteter
  • Pålitelig, forståelsesfull og har et godt humør
  • Fleksibel og løsningsorientert

Det er også viktig at du forstår at din arbeidsplass er mitt hjem, og det er derfor avgjørende at vi har god kjemi og gjensidig respekterer hverandre.

Grong kommune er arbeidsgiver og jeg er arbeidsleder, i tillegg til en medarbeidsleder. Arbeidsleder og medarbeidsleder vil bli din nærmeste overordnede.

For nærmere info. kan du kontakte min medarbeidsleder. Mobilnr. fås hos Bente Fiskum, på tlf. 95473979, Grong kommune

Personlig egnethet vil bli vektlagt. De(n) som tilsettes må ha førerkort klasse B. Det kreves politiattest av nyere dato. Oppstart etter nærmere avtale. Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover, tariffavtaler og reglement. Pensjonsordning med 2 % pensjonsinnskudd.

Søknadsfrist: 1. desember 2017.

Link til elektronisk søknadsskjema

Publisert av Britt Line Wold. Sist endret 10.11.2017