Miljøterapeut

Barn og unge - ledige stillinger (Grong kommune) - Klikk for stort bilde

Ved miljøarbeidertjenesten, avdeling for enslige mindreårige flyktninger er det ledig 100 % stilling som miljøterapeut fra 1. juli 2018 (st.nr. 22/18).
Grong Kommune bosetter enslige mindreårige flyktninger.

Vi søker etter en miljøterapeut med hovedansvar for helseoppfølging, og som kan gi ungdommene god veiledning ,omsorg, utvikling og integrering i lokalmiljøet og det norske samfunn.

Dersom du ønsker en ny og spennende utfordring, der du får muligheten til å arbeide systematisk og målrettet med ungdom med behov for omsorg og veiledning, så oppfordrer vi deg til å søke arbeid hos oss.

KVALIFIKASJONSKRAV TIL SØKERE:
- 3-årig helsefaglig høgskoleutdanning
- Erfaring med og interesse for å arbeide i nær samhandling med ungdom
- Tilstrekkelig god helse til å kunne delta på fysisk aktivitet sammen med ungdommene
- Flerkulturell forståelse
- Erfaring fra arbeid med enslige mindreårige flyktninger og/eller ungdomsarbeid
- Førerkort klasse B
Personlige egenskaper vil bli spesielt vektlagt.

Ved spørsmål om stillingen, kontaktes avdelingsleder miljøarbeidertjenesten, Bente Fiskum,  tlf: 954 73 979. E-post: bente.fiskum@grong.kommune.no, eller fagansvarlig / koordinator enslige mindreårige flyktninger, Siv Anita Laugen Pettersen tlf: 907 14 184. E-post: siv.anita.pettersen@grong.kommune.no    .

Den som tilsettes må framlegge politiattest av nyere dato. Tilsetting skjer ellers på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. God pensjonsordning, med 2% pensjonsinnskudd.

Søknadsfrist 30. april 2018.

Publisert av Britt Line Wold. Sist endret 19.04.2018