Nå kan du forhåndsstemme

Valg 2017 - Klikk for stort bilde

FORHÅNDSSTEMMEGIVNINGEN HAR STARTET

Mandag 11. september  2017er det stortings- og sametingsvalg. I Grong holdes valgting mandag 11. september.

Hvis du ønsker det, kan du stemme på forhånd.
Du kan forhåndsstemme i den kommunen du selv ønsker. Hvis du forhåndsstemmer i en annen kommune enn der du er innført i manntallet, må du gjøre dette så tidlig at stemmen din kan nå fram til rett kommune innen satt frist.
Ta med legitimasjon når du møter fram for å forhåndsstemme. Hvis stemmemottakeren ikke kjenner deg, vil du ellers ikke få avgi stemme. Hvis du har fått tilsendt valgkort, bør du ta med dette også, selv om det ikke er noe krav for å få forhåndsstemme.

Her kan du forhåndsstemme alle hverdager mellom kl. 09.00 og kl. 15.00 fra 10. august og til og med 8. september 2017:
  • Grong kommunehus, Servicekontoret, Granvegen 1, 7870 Grong
Det er utvidet åpningstid for forhåndsstemming følgende dager:
  • Tirsdag 5. september, kl. 15.00 - 18.00
  • Fredag  8. september, kl. 15.00 - 18.00

For beboere på Grong Helse- og omsorgstun vil det også bli muligheter for å forhåndsstemme på Grong Helse- og omsorgstun tirsdag 5. september, kl. 10.00 - 13.00.

Hvis du på grunn av sykdom eller uførhet er forhindret fra å møte på valglokalet eller forhåndstemmelokalet, kan du søke om å få avgi stemme hjemme eller der du oppholder deg. Det er ikke nødvendig å søke hvis du oppholder deg på Grong Helse- og Omsorgstun, hvor forhåndsstemmegivning arrangeres.

I henvendelsen må du oppgi fullt navn, fødselsdato og -år, samt hvilken adresse du befinner deg på den siste uka før valget. Du må også oppgi telefonnummer som vi kan nå deg på. Ta kontakt med din kommune hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp til å søke om å få stemme hjemme.
Frist for å søke om å få stemme hjemme er 5. september.
Søknaden sendes til Valgstyret i Grong kommune, postboks 162, 7871 Grong, eller epost: postmottak@grong.kommune.no.

Publisert av Britt Line Wold. Sist endret 14.08.2017