RÅDMANN

Logo (Grong kommune) - Klikk for stort bilde

Der lakselvenes dronning Namsen forenes med sideelva Sanddøla ligger Grong kommune med rundt 2400 innbyggere. Midt i Norge og i hjertet av Namdalen er Grong et trafikalt knutepunkt med både E6 og jernbane, samt daglige bussforbindelser både vest og østover. Nærmeste flyplass ligger i Namsos bare 40 minutter unna. Grong er et regionsenter for Indre Namdal og i sentrum er det en rekke handels- og servicetilbud, videregående skole og folkehøgskole. Grong kommune har et utstrakt samarbeid med nabokommuner der Grong er vertskommune innfor flere tjenesteområder som barnevern og PPT. I kommunen er det nylig åpnet et moderne kulturhus som har gitt et stort oppsving innenfor kulturaktiviteter som sokner til kulturhuset. Kulturhuset har også blitt et viktig tilbud for barne- og ungdomsskolen som er samlokalisert. Kommunen har egen idrettshall og godt utbygd skianlegg både for langrenn, skiskyting og alpint.

Dagens rådmann har valgt å gå over i pensjonistenes rekker etter 31 år i rådmannsstolen og vi søker hans etterfølger.

RÅDMANN

Vi søker en inkluderende og utviklingsorientert rådmann som ser muligheter og som evner å samhandle for å videreutvikle samfunns- og næringslivet i kommunen.

Om stillingen:

- Være en aktiv aktør i samfunns- og næringsutvikling
- Bidra til god dialog og godt samarbeid mellom politikere, administrasjon, tillitsvalgte og innbyggere
- Lede og videreføre en organisasjon i positiv utvikling
- Bidra til omdømmebygging og gode relasjoner, herunder også et nært samarbeid med nabokommunene
- God økonomistyring og tett resultatoppfølging

Om deg:

- Utviklingsorientert, setter mål og evner å gjennomføre disse gjennom å inspirere, delegere og motivere sine medarbeidere
- Gode kommunikasjonsferdigheter, lagspiller og en relasjonsbygger
- Behersker dialog og samspill mellom politikk, administrasjon og tillitsvalgte
- God prosesskompetanse
- Relevant høyere utdanning i kombinasjon med bred og allsidig ledererfaring
- Erfaring og kompetanse innen økonomistyring
- Forståelse for å anvende teknologi som redskap for å øke kvalitet på tjenester og service

Det blir lagt stor vekt på personlige egenskaper ved tilsetting

Søknadsfrist 20. august.

Fullstendig søknadstekst og søk på stillingen via Fremo Bemanning:  http://fremobemanning.no/ledige-stillinger/  eller finn.no

For ytterligere spørsmål om stillingen, ta kontakt med Hege Svendsen daglig leder hos FREMO Rekruttering, tlf. 905 87920/e-post: hege@fremobemanning.no eller ordfører Skjalg Åkerøy, tlf. 91873155/e-post: skjalg.akeroy@grong.kommune.no.

Alle henvendelser til FREMO vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende runde om ønskelig.

Publisert av Britt Line Wold. Sist endret 05.07.2019