Samlet plan for løyper for rekreasjonskjøring med snøscooter i Grong

ea4fe1_c3475a7f06954563bd8ee7767712c60c.jpg - Klikk for stort bilde

Grong formannskap vedtok i møte den 14.12.2017 Samlet plan for løyper for rekreasjonskjøring med snøscooter i Grong kommune, herunder ny Forskrift om løype for rekreasjonskjøring med snøscooter, Grong kommune, Nord-Trøndelag.

Følgende løyper er godkjent:

• Eksisterende løype i Nesådalen: Noe omlegging forbi Solem naturreservat, samt ny trase mellom Rognbuvatnet og Møkkelvatnet.

• Fra eksisterende løype i Nesådalen, via Rogbudalen til Heimdalsvatnet.
  • Fra eksisterende løype i Nesådalen til Ungdomslagshytta.
  • Forbindelse fra eksisterende løype v/Sagmoen til Harran sentrum.
  • Fra Harran sentrum til Høylandet grense. Høylandet kommune har ikke etablert tilstøtende forbindelse enda.
  • Fra Bjørgan til Snåsa grense ved Formokjølen, med planlagt forbindelse til Snåsa sin løype mellom Flåtjønna og Snåsa hotell. Snåsa kommune har ikke vedtatt tilstøtende forbindelse enda, dette forventes gjort i løpet av januar 2018.

Tidspunkter for åpning av de ulike løypene vurderes i samråd med snøscooterklubben på nyåret. Det er enda mye som skal ordnes, så ikke forvent at alt er på plass med en gang. Åpninger kunngjøres her på hjemmesida til Grong kommune.

Link til forskrifta med løypekart. (PDF, 888 kB)

Publisert av Brit-Agnes Buvarp. Sist endret 22.12.2017

Gunnar Elisassen