Sykepleiere Grong sykeheim

Topptur - Klikk for stort bilde Har du lyst til å bli vår nye kollega? 

Vi har pasienten i fokus 24 timer i døgnet, og vi jakter vår nye kollega som brenner for sitt fag og som ønsker å gi av sin kunnskap, omsorg og trygghet. Du vil bli en del av et lag med dyktige helsearbeidere, som jobber ut fra verdiene om å ivareta brukernes akutte og grunnleggende behov, samt jobbe for å skape en meningsfylt tilværelse for beboerne.
Vi er kjent for vårt faglig sterke miljø og tette samarbeid med legetjenesten.
Grong sykeheim er godt rustet mht utstyr og vi legger stor vekt på å gi ansatte personlig utvikling og utfordrende oppgaver.
Vi har sansehage og har god kompetanse på bruk av sang og musikk i arbeid med demente. I tillegg har vi veldig godt samarbeid med frivillige som bidrar med aktiviteter for våre beboere.
Hos oss får du et kollegium som ønsker at du og dine skal trives både i og utenfor arbeidsplassen, og liker du en god latter og å skape energi ved å dra i gang sangstunder og aktiviteter, så er dette stedet for deg. 

Nå ser vi etter deg! Vil du bli med på laget? 
 
 
Ved Grong Sykeheim er følgende stillinger ledig:
  • 100 % fast stilling som sykepleier. (st.nr. 25/18).
  • 62,44 % fast stilling som sykepleier med arbeidstid på natt (st.nr. 26/18).

Stillingene inngår i turnus med arbeid hver 3. helg.

 
Felles elektronisk søknad sendes for begge stillinger, men hvilken av stillingene det søkes på må oppgis i søknaden.
Grong sykeheim har 3 pleieavdelinger, samt eget kjøkken og vaskeri. Vi drifter også en dialysesatelitt for Helse Nord-Trøndelag. 
 
Vi tilbyr et godt fagmiljø med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til pleie og omsorgsleder Eyvind Gartland, tlf. 74 31 22 30 / 416 70 246 eller ass. pleie og omsorgsleder Marit Aarlie, tlf. 74 31 22 31. 
Tilsetting skjer i henhold til de vilkår som framgår av gjeldende lover, tariffavtaler og reglement. Vi tilbyr en god pensjonsordning og 6 mnd. prøvetid.
 
 
Søknadsfrist 20. juli 2018.

 

Publisert av Britt Line Wold. Sist endret 04.07.2018
Fant du det du lette etter?