Vernepleier/ evt. sykepleier

Vernepleier miljøarbeidertjenesten avd f (Grong kommune) - Klikk for stort bilde

Miljøarbeidertjenesten ved Rønningentunet bofellesskap har følgende stilling ledig med tiltredelse i slutten av august 2018:

• 100 % fast stilling som vernepleier/ evt. sykepleier ved Rønningentunet bofellesskap. Stillingen inngår i turnus med arbeid hver3.helg (st.nr. 23/18)

Personlig egnethet og tidligere erfaring med arbeid med psykisk utviklingshemmede vil bli  vektlagt.
Den som tilsettes må ha førerkort for bil. Politiattest av nyere dato må fremlegges ved tilsetting

For nærmere informasjon om stillingen kontaktes avdelingsleder Bente Fiskum  tlf. 95473979  bente.fiskum@grong.kommune.no,  eller fagleder Elen Leksås tlf. 95437514 elen.leksas@grong.kommune.no

Tilsetting skjer ellers på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover, tariffavtaler og reglement.

Søknadsfrist 8. juni 2018.

Publisert av Britt Line Wold. Sist endret 16.05.2018