Vi trenger støttekontakter

Ledige stillinger - Klikk for stort bildeLedige stillinger (Grong kommune) Grong kommune  Grong kommune søker etter støttekontakter. Vi trenger å komme i kontakt med deg som kan tenke deg å være støttekontakt fra 2 til 4 timer pr. uke.

29. januar 2019.

Hvordan søker du?

Søknad og spørsmål sendes til nestleder i Helsetjenesten, Emeli Sagmo Lauve.
E-post emeli.lauve@grong.kommune.no, eller ta kontakt på mobil: 911 71 320.

Hvem kan bli støttekontakt?

Du må ha fylt 18 år og helst disponere bil. Det kreves ingen formell utdanning for å bli støttekontakt, men personlig egnethet, ansvarsbevissthet og gode samarbeidsevner er en forutsetning.

Du må være stabil og pålitelig, ha en avklart livssituasjon, og du bør kunne binde deg for minst ett år. Du må ha respekt for andre mennesker, overskudd til å gi av seg selv, være trygg på deg selv og ha evne til å etablere kontakt.
Andre egenskaper som er viktig, er blant annet å være flink til å lytte, ha forståelse for andre sine valg og behov.

Før ett oppdrag vil vi be deg skrive under en taushetserklæring. Du må også fremvise politiattest hvis du skal ha oppdrag for barn under 18 år eller personer med psykisk utviklingshemming.

Hvem trenger støttekontakt?

En støttekontakt skal hjelpe en annen person til å ha en aktiv og meningsfull fritid. Det er individuelt hva som oppleves som en meningsfull fritid, aktivitetene vil derfor variere ut i fra behovet til den enkelte. Eksempel kan være:

• Sportslige aktiviteter
  • Turer
  • Kunst og kultur
  • Kafebesøk
  • Natur-opplevelser o.l.

Godtgjøring gis etter gjeldende satser.