Vil dere bli fosterforeldre?

Bilde av to barn med ryggen vendt mot kameraet slik at de ikke skal  gjenkjennes. - Klikk for stort bilde Bufetat er i gang med fosterhjemskampanje for å rekruttere flere fosterhjem. Møt dem på stand 11. november på In-Messa i kulturhuset Kuben, og på informasjonsmøte 13. november 18:00-20:00 på Kulturhuset Kuben, møterom Grana. 

Bufetat sier følgende i en pressemelding:

Over 200 barn i Midt-Norge trenger et fosterhjem. Behovet er størst for barn mellom 7-13 år, og for mange av disse er det å vokse opp i et mindre lokalsamfunn den aller beste løsningen.

I håp om å rekruttere flere fosterforeldre, vil Bufetat region Midt-Norge være synlig i Grong med flere aktiviteter i uke 46 og 47.

11. november 10:00 - 16:00 er vi på plass med en litt uvanlig stand på In-Messa, og vi oppfordrer alle til å stoppe opp for å ta en prat. Vi vil også besøke flere arbeidsplasser, og være synlig med plakater på offentlige steder.

Håpet er at så mange som mulig tar turen til informasjonsmøtet som gjennomføres ved Kulturhuset Kuben, møterom Grana, 13. november kl. 18.00 - 20.00, Grong. Der vil de fremmøtte få vite hva et fosterhjem egentlig er, hvem som kan bli det og mye mer. Møtet er selvsagt helt uforpliktende.

For mer informasjon om aktiviteten - ta kontakt med Solvor Lilleøen på telefon 466 19 517 eller e-post solvor.lilleoen@bufetat.no.

Se mer informasjon: www.fosterhjem.no/nettverk.

Publisert av Anders Heia. Sist endret 08.11.2017
Fant du det du lette etter?