Gratulerer med babyen :)

Velkommen til Grong helsestasjon 0-6 år

Det kan være spennende, men også utfordrende, å vite hvordan du som foreldre best mulig kan forstå barnet ditt. På helsestasjonen møter du helsesykepleiere som kan gi deg råd og tips. Vi er her for deg og babyen din.

 

Hvordan få tilbudet?

Helsestasjonen er et tilbud til alle barn mellom 0-6 år, foreldre, gravide og partnere. Når du får barn, tar vi kontakt med deg for å avtale det første møtet med deg og babyen din. Du kan også ringe selv om du ønsker. 

Hjemmebesøk og møte på helsestasjonen

Vårt første møte blir på hjembesøket. Her tar vi med vekt for å veie barnet og tilbyr veiledning om ammeteknikk og/eller morsmelktillegg og informerer om helsestasjonens tilbud.

Neste møte blir på helsestasjonen, enten i en samtale hos helsesykepleier for bare deg/dere og barnet ditt eller i gruppeveiledning. Her tar vi utgangspunkt i hva du lurer på og vi følger babyens utvikling. Vi har også faste legekontroller der vi sjekker at alt står bra til med babyen din ved 6 uker, 6 mnd, 1 år, 2 år og 6 år.

Du får tilbud om å vaksinere barnet. Vi følger barnevaksinasjonsprogrammet. Når barnet begynner på skolen, får foreldre beskjed når det gis vaksine på skolen. Link til barnevaksinasjonsprogrammet.

Her kan du få oversikt over hvilke vaksiner som er registrert på deg og dine barn under 16 år. Du kan skrive ut et vaksinasjonskort til bruk i utlandet. Link til oversikt over hvilke vaksiner som er registrert på deg, og dine barn under 16 år. 

Hvor finner du oss?

Adresse: Sundspetringen 2, 7870 Grong.

 

Åpningstider Grong Helsestasjon

Åpningstider Grong Helsestasjon
Dag Tidspunkt
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

 

Hva koster det?

Alle timer på helsestasjonen er gratis.