Håndtering av landbruksplast

Håndtering av landbruksplast

Plast.jpgRetura fortsetter å hente landbruksplast og PP-sekker hjemme hos gårdbrukeren. De har mange gårdbrukere på kundelista og henter en til flere ganger i året, avhengig av mengde på hvert enkelt hentested. De opererer i området fra Steinkjer i sør til Høylandet/Namsskogan i nord.

 

 

 

Landbruksplast

Om du ikke står på kundelista, men vil ha henting av landbruksplast hjemme på gården, så ta kontakt med Retura. Tjenesten er gratis.

Storsekker (PP-sekker) og nett

Storsekker kan leveres sammen med landbruksplasten, og må være pakket sekk i sekk. Putt så mange sekker som mulig i en sekk og knyt igjen, og legg den sammen med plasten. Enkeltsekker kan ikke legges sammen med plasten. Nett er restavfall og kan ikke leveres sammen med plasten.

Leie container for lagring av plasten?

Retura tilbyr også utleie av 8 og 10 m3 containere for lagring av landbruksplasten. Dette koster noen kroner, men da får du samlet plasten som heller ikke vil blåse så lett utover.

Kontakt Retura på  74 28 17 70 eller firmapost@retura-nt.no  for bestilling, nærmere informasjon eller for å sjekke om du står på hentelista. Link til informasjon og påmeldingsskjema hos Retura

 

Til toppen