Grong folkebibliotek

Grong folkebibliotek finner du i Kulturhuset Kuben i Grong sentrum. Vi kan tilby et fint miljø for møter i hverdagslivet.

Biblioteket har mer enn 10.000 bøker, lydbøker, tidsskrifter, DVD-er, og her vil du finne de mest aktuelle, populære titlene. Dersom du ikke finner det du leiter etter på hyllene våre, kan hjelpe deg med å skaffe boka du ønsker deg.

Du finner oss på Facebook

Link til Grong folkebibliotekts sider på Facebook - Klikk for stort bildeLink til Grong folkebibliotekts sider på Facebook Facebook  

Vi har Namdalsavisa og mange forskjellige tidsskrift, som dekker emner som interiør, hage, friluftsliv, samfunn og politikk, økonomi og vitenskap. Du kan lese tidsskriftene her på biblioteket eller låne dem med deg hjem.

Biblioteket har en fin barneavdeling med et rikt utvalg av bøker til både lærdom og leseglede. Barnelitteratur er noe vi satser på, og vi legger vekt på å være oppdaterte på området.

I voksenavdelingen finner du romaner, krim, spenning og faglitteratur. Vi har også en populær avdeling med mange spennende romanserier.

Er du interessert i lokalstoff? Vi har en egen lokalavdeling med materiell fra Grong. Biblioteket samarbeider nært med Grong Historielag.

Vi har en egen avdeling med ambulerende depoter av de viktigste fremmedspråkene i Grong.

Gratis wifi

Biblioteket tilbyr trådløst nettverk.

Noe å bite i eller en kaffe?

Ved enkelte arrangementer holder Kuben kafé åpent.

Åpningstider

Åpningstider Grong Folkebibliotek
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Stengt 09:00 - 15:30 13:00 - 20:00 09:00 - 15:30 Stengt

 

Søke i bibliotek-katalogen

Du kan søke i katalogen her. Du kan kogge inn og selv forlenge og reservere titler du vil ha. Kontakt biblioteket dersom du mangler brukernavn og passord. Bruk siden til å se hva som er nytt i biblioteket!

Her kan du også se hvilke e-bøker vi har, men for å lese disse må du logge inn på eBokBib.

Søk i katalogen

 

Artikkelliste