Regulerte boligområder

I Grong kommune så finnes det en rekke områder som ar regulert til boligbygging. Noen områder er av nyere dato med mange ledige tomter, men andre områder er av eldre dato med få ledige tomter. Tomtene varierer mellom festetomter , eietomter samt private og kommunale.

Å bo i Grong

Å bo i Grong gjør det mulig å nyte vakker natur, bo landlig og samtidig ha kort veg til det du trenger. Kommunesenteret Mediå har de fleste sentrumsfunksjoner og fungerer som et regionsenter for Indre Namdal. Det er 25 minutter til Overhalla og Høylandet, ca 45 minutter til Namsos og en knapp time til Steinkjer.

Grong er en flerkulturell kommune med ca 2500 innbyggere. Vi har servicetilbud innen umiddelbar nærhet, full barnehagedekning, barne, ungdom- og videregående skole, bank, dagligvarebutikker, hotell, restauranter/kafe, legesenter, apotek, tannhelsetjeneste, politi, idrettshall, sport og fritidspark og et flott nytt kulturhus med kino og bibliotek. 

Grong er spesielt godt kjent for elvene Namsen og Sandøla som begge er av Norges beste lakseelver. Grong Skisenter på Bjørgan er Namdalens største skisenter og et av de største alpinanleggene i Trøndelag. Med Geitfjellet (872 m.o.h) som hovedarena har vi et enestående vintertilbud for deg som liker å stå slalåm, snowboard eller telemark nedover fjellsidene. På Bjørgan er det også langrennsløyper til Heia, skiskytteranlegg og rulleskibane om sommeren. Vi er også kjent for gode jakt og utmarksområder.

Boligområder i Grong kommune

Kart over tomter i Grong kommune

For mer informasjon om de forskjellige tomteområdene trykk på linken nedenfor.

Artikkelliste