Aktuelt

Det er nå klart for å bestille timer via PasientSky. Gå til nettsiden https://my.pasientsky.no/no/ eller eller bruk appen PasientSky

Trenger du innføring i appen PasientSky?
Gå til hjelpesider for appen PasientSky:

Vi oppfordrer publikum til å bruke disse løsningene både for timebestilling, reseptbestilling, prøvetaking m.m., da det for tiden kan være vanskelig å komme gjennom på telefonen til legekontoret"

En ny versjon av passet kom 19. oktober 2020, og nasjonalt ID-kort kom 30. november 2020. 

Informasjonen er i hovedsak tiltenkt personer som skal kontrollere de nye dokumentene, eksempelvis banker, apoteker og butikker.

Passet kommer i nytt utseende. Det nasjonale ID-kortet kommer i to utgaver: Ett som kun kan brukes som legitimasjon (Grønn skrift), og ett som kan brukes som legitimasjon og til reiser (Rød skrift).

 

Det gjelder i hovedsak vakter på dag og kveld i helger. Hjemmetjenesten gir hjelp og veiledning til eldre, syke eller personer med funksjonsnedsettelser som bor hjemme. Det er økt behov for tilkallingsvikarer på helg fra 1.mars. Ønskelig med sykepleier/helsefagarbeider/sykepleiestudenter, også ufaglærte. 

Rønningen barnehage vil med årets NISSORAMA ((tippekonkurranse for de ansatte) ønske alle en riktig GOD JUL.
I en hektisk barnehagehverdag skapte flere nissebesøk glede, spenning og samhold hos både store og små.
Nissen er virkelig - i alle fall på Rønningen! 


 

Nå er løsningen for lønnskompensasjon klar og NAV trenger hjelp fra arbeidsgiverne for å få utbetalt pengene til permitterte. 

ttps://www.nav.no/no/person/arbeid/klar-til-a-betale-ut-lonnskompensasjon


 

Det er viktig å komme seg ut, og vi håper på fine dager i påsken. 
Dersom det blir stor utfart til området Heia/Bjørgan, er det mulig å parkere både på Heia, Bjørgan skisenter og Bjørgan skianlegg (stadion). Er det fullt på en parkeringsplassen når du kommer, oppfordrer vi om å bruke en annen parkeringsplass slik at det ikke blir trengsel.

  


 

Det blir ingen gudstjenester i påska, men det planlegges å ha åpen kirke med orgelmusikk i Grong og Harran ved de oppsatte gudstjenestetider – klokkeslett kunngjøres senere.

 

Har du helsefaglig utdannelse eller erfaring, men jobber med helt andre oppgaver i dag? Eller er du under utdannelse? Bor du i Grong, da ønsker vi at du registrerer deg her.  

I første omgang ønsker vi bare en oversikt over tilgjengelig helsepersonell, men dersom vi kommer i en situasjon med mangel på personell, tar vi direkte kontakt med deg. 

Til toppen