Trafikksikkerhetsprisen deles ut av Trafikksikkerhetsutvalget i Trøndelag fylkeskommune og er en æresbevisning som markerer prisvinnerens målrettede innsats for bedre trafikksikkerhet i Trøndelag.

Send inn ditt forslag

Ønsker du mer informasjon om trafikksikkerhetsprisen?

Les mer om trafikksikkerhetsprisen på nettsidene til Trøndelag flyke

Onsdag 29. september er legekontoret stengt på grunn av intern opplæring til ansatte på legekontoret.

Ved behov for øyeblikkelig hjelp, ring 116 117, eller ved akutt nød ring: 113.

Av legatets avkastning kan det utdeles bidrag til ungdom i alderen 15 - 25 år fra Grong kommune. Bidrag kan gis til utdanning i praktiske fag, fortrinnsvis innen jordbruk, skogbruk, husflid og håndverk. Det kan i år søkes om bidrag til fullført utdanning i tidsrommet høsthalvåret 2019 – vårhalvåret 2021.

Søk bidrag til utdanning

Søknadsfrist: 20. oktober 2021.

Vaksinetelefonen er ubemannet resten av denne uka.

Neste uke (uke 38) er telefonen bemannet mandag til og med onsdag fra 08.00 - 15.00

Det er flere som etterspør valgresultatet for Stortingsvalget 2021.
Vi lager ingen oversikt selv, men viser til valgresultat.no's side.

Link til Valgresultat.no's oversikt

Vi opplever stor pågang på koronatelefonen. For å redusere trykke på telefonen ber vi deg foreta en koronasjekk digitalt.
Hvis du blir anbefalt å teste deg, bestilles time til testing via Pasientsky.

Det er fortsatt problemer med booking online i pasientsky. Det jobbes med saken.

Det er ikke mulig å få endret talemelding om åpningstid på Koronatelefon da Telenor har feil på systemet sitt. Vi oppdaterer talemelding på koronatelefon når feilen er ordnet.

Vi minner derfor om nye åpningstider på koronatelefon:

• Mandag 08:00-09:00.
  • Tirsdag- torsdag 14:00-15:00.
  • Fredag 08:00-09:00.

Vi har åpent til kl. 18.00 begge dagene.

Siste dag for forhåndsstemming.

Siste dag for forhåndsstemming er fredag 10. september, i tidsrommet 09.00 - 15.00.

Grong kommune har mottatt storparten av prøvesvarene etter testing de sener dagene. Pr nå er det ingen nye positive tester.

Vi anbefaler at all aktivitet går som normalt, innenfor rammene av nasjonalt regelverk. Dette gjelder også fritidsaktiviteter for barn og unge.