Grong kommune har mottatt alle prøvesvar etter testing i forbindelse med kurs ved Namdal Folkehøgskole denne uka. Én person har testet positivt.

Vi føler vi har god oversikt over situasjonen.

Borgny Grande
ordfører

Biblioteket vil være stengt i dag torsdag 12. aug. og tirsdag 17. aug.

På grunn av fravær uke 32 (9. - 13. august), vil legekontoret kun ta i mot akutte henvendelser.

Grong legekontor

Én person har testet positivt på covid -19 i Grong i dag 6.august. Personen har vært i karantene, nærkontakter kartlagt og smittesporing avsluttet.

Smittesituasjonen er oversiktlig og under kontroll.

Trøndelag fylkeskommunes idrettsstipend for ungdom (16 – 23 år) er nå åpent for søknader.

Søknadsfrist:
31. august 2021

Gå til søkesiden til Helsedirktoratet

Du kan navigere og sorterte etter språk, kategorier, farger m.m., eller du kan bruke søkefunksjonen.

Grong har en av de fineste badeplassene i Norge. I finværsdagene har badeplassen Tømmeråshøla hatt mye besøk. Mange er der for for første gang. Det er viktig å være klar over at elva byr på strømmer og utfordringer. For å bade i strøm må du være svømmedyktig. Spør gjerne kjentfolk om badeforholdene i elva før du lar deg friste til å bade.

Link vil Visitnamdalen - om badeplasser i Namdalen.

Logoen til Stå Opp

Grong Frisklivssentral åpner nå for påmelding til søvnbehandlingskurset "Stå opp".

Oppstart
Kurset har oppstart i september, og består av ukentlige gruppetimer over totalt 9 uker. Evalueringer av "Stå opp" viser at 80 % av deltakerne opplever å ha god effekt av tiltaket. Deltakere rekrutteres inn til kurset via en kartleggingssamtale.

Er du interessert i å delta, eller ønsker mer informasjon?
Fopr mer informasjon og registrering til kartleggingssamtale, ta kontakt med Familiebasen.

Det blir offisiell åpning av Nye Grong næringspark og nytt gjenbrukstorg ved ordfører Borgny Grande, torsdag 8. juli kl.14.00

Sted: MNA sitt nye gjenbrukstorg i den nye næringsparken.

Det blir servering av kaffe og kake.

Studenter i Grong kommune som er folkeregistrert i en annen kommune, vil få tilbud om koronavaksine her dersom de ønsker det.

Hva må du gjøre?
Registrer deg ved å ringe vår vaksinasjonstelefon 468 37 571, så får du tilbud om time for vaksinering.

Husk å melde fra til din hjemkommune hvis du velger å ta vaksinen i Grong
Det er viktig at studenter takker nei til tilbud om vaksinering i sin folkeregistrerte kommune dersom de ikke kommer til å ta den der.

Folkehelseinstituttet oppfordrer alle studenter til å benytte seg av tilbud om første dose koronavaksine i den kommunen de er folkeregistrert, selv om det innebærer reise. Dette er den raskeste måten å få første vaksinedose.

Husk det er viktig for best mulig beskyttelse å ta begge dosene.