De som har fylt 18 år kan ta en oppfriskningsdose hvis de ønsker det.

Ta kontakt på vaksinetelefonen innen 1. juni

Dette er siste gang det blir kjørt 50-timers kurs. Kurset går på språket norsk, i Grong i juni.

Ta kontakt med Monica Fiskum Ribe på Grong voksenopplæring for informasjon om pris og tidspunkt.

TabellPublisert

Program 17. mai 2022

Hva
09:00
Grong musikkforening og Grong Skolemusikkorps spiller ved Grong helse- og ungdomstun.
09:15
Kransnedlegging i soldatgrava ved representanter fra Grong- og Harran pensjonisforening. Stille markering.
09:30
Gudstjeneste i Grong kirke
10:30
Oppstilling av folketoget utenfor GBU/Kulturhuseet Kuben
10:45
Folketoget starter fra GBU/Kulturhuset Kuben Går først inn mot helse- og omsorgstunet hvor det stanser noen minutter og korpset spiller. Toget går videre rundt Grong Kjøpesenter. Toget går tilbake til rundkjøringa etter hotelle og tilbake til Kuben.
11:20
Folketoget ankommer Kulturhuset Kuben Spilling av korpset. Russetale ved russepresident Brage Nesser Hovedtale ved sokneprest Andreas Alexander Nordvang-Sandvold Fosby
-deretter
Åpent arrangement på Kulturhuset Kuben ved 5. kl. Grong barne- og ungdomsskole Inngang kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for barn. Betaling via Vipps, kontant eller eBillett. I inngangsbilletten inngår én gangs forsyning av kaffe og kakestykke. Is og kake til barna. Salg av pølser og brus, eller mer is og kake. Leiker utendørs.

Kjøp inngangsbilletter via eBillett
12:15
Lokalt arrangement i Harran Samfunnshus ved 7. kl. Harran Inngang kr. 100 for voksne og kr. 50,- for barn. Betaling via Vipps eller kontant. Korpset spiller først. Kaffe og kake, pølse og brus (til barna). Det blir salg av is til de som vil ha andre gangs forysning. Loddsalg, underholdning og tale ved 7. klasse. Leiker utendørs.

Oversikt over konfirmanter i Grong og Harran kirke.

Folkehelseinstituttet åpner nå for at personer 80 år og eldre som har fått 3 doser og ikke har gjennomgått koronasykdom etter dette, kan få en ny oppfriskningsdose hvis de selv ønsker det. Dosen kan gis tidligst 4 måneder etter siste oppfriskningsdose.

Musikkfondet skal fremme musikkutvikling hos utøvere fra/i Grong. Det åpnes for å søke bidrag fra fondet for utvikling av musikktalent på høyere regionalt nivå. Kan gjelde instrumental, sang, dans, komposisjon, direksjon samt anskaffelse av instrument.

Søknadsfrist 16. mai 2022

Send søknad

Søknad sendes Sverre Seems Musikkfond v/ Leif Johannes Sklett, Sklettvegen 52, 7870 Grong.

Pr. i dag 8. april, har det ikke kommet ukrainske flyktninger til Grong kommune.

Norge gir midlertidig kollektiv beskyttelse til ukrainere. For at flyktninger skal komme videre i systemet og bosettes, må de først bli registrert hos politiet. Asylsøkere kan registrere seg flere steder i landet. Registreringen utløser rett til tilbud og tjenester. På grunn av mengden med ukrainske flyktninger, kan asylsøkere registrere seg flere steder i landet slik at kapasiteten øker.  Likevel er det fremdeles ventetid hos politiet.

Grong kommune er klar til å ønske flyktninger velkommen til vår kommune.

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (Imdi) har mye informasjon på sine nettsider. Her er en link.

Det vil i dag fredag 08.04.2022 bli foretatt sprengningsarbeider i forbindelse med utbyggingen av Nedre Fiskumfoss. Salven er beregnet i tidsrommet 11.00 – 16.00.

I den forbindelse gjør vi oppmerksom på følgende konsekvenser:

• Det kan forekomme død fisk i inntaksmagasinet som følge av trykkbølgen. Vannstand vil som omsøkt rolig bli senket til et minimum uten å risikere å komme under 50m3 pr.sek (minste vannføring som avtalt).
  • Det vil som følge av sprengningen bli en midlertidig økt blakking av vann i magasin og nedstrøms Nede Fiskumfoss.

Eventuelt observert død fisk eller andre uforutsette forhold/avvik i forhold til vannmiljø, vil bli rapportert til Statsforvalter etter terskelsalven.

Er du motivert og har mulighet til å jobbe med barn og voksne?

Ta kontakt snarest med styrer Ingri Gartland, tlf 950 90 209