Grong kommune får på bakgrunn av krigen i Ukraina en del spørsmål fra innbyggerne om tilfluktsrom og jodtabletter. Først og fremst er det viktig å si at Norge ikke er i en situasjon som tilsier behov for hverken tilfluktsrom eller jodtabletter per nå. Men samtidig er det bra at innbyggerne skaffer seg informasjon om disse forholdene.

Grong kommune tilbyr fra og med 1. januar 2022 månedlig fakturering av kommunale avgifter.

Kommunale avgifter består av vann, kloakk, slam, feiing, renovasjon og eiendomsskatt.
Disse faktureres pr. idag kvartalsvis med forfall 20.2, 20.5, 20.8 og 20.11.

Dersom du ønsker månedlig fakturering med forfall 20. i hver måned så tar du kontakt med oss. Dette gjør du ved å ringe sentralbordet på telefon 74 31 21 00 eller ved å sende en e-post til postmottak@grong.kommune.no .

Hvilke lag og foreninger har vi registrert?

Se gjennom listen for hvilke foreninger vi har registrert

Oppdatere eller legge til ny informasjon

Om du oppdager feil informasjon, eller om noe mangler, ønsker vi at du oppdaterer med den informasjonen du har. Endringer kan registreres via et digitalt skjema.

Gå til skjema for oppdatering av lag og foreninger

Nord universitet tilbyr nett- og samlingsbasert bachelor i sykepleie, hvor du også får tilrettelagt for praksis i nærheten av der du bor. Studenten følger undervisningen via nett, og bachelorgraden tas over fire år.

Vil du vite mer?

Gå inn på sykepleierinord.no

Frisklivssentralen i Grong er et tilbud for deg som ønsker støtte til endring av levevaner og bedre mestring i hverdagen.

Les mer om tilbudet til Frisklivssentralen

På grunn av både Korona og annen sykdom, er vi uten leger på legekontoret i dag.

Telefonen på legekontoret i Grong blir mye opptatt på formiddagen for å få ringt ut til alle pasienter som har time i dag, det vil derfor være vanskelig å komme igjennom på telefonen inn til legekontoret. De som har avtaler i dag blir oppringt.

Ring legevakt 116117 når hjelpen ikke kan vente eller
113 når det er akutt og står om liv.

Digital dialog vil fra i 26.01.22 være via Helsenorge. Du kan logge inn på nettsiden helsenorge.no eller via app på din mobil. Det er selvfølgelig mulig å ringe legekontoret om man foretrekker det.

HelseNorge er den offentlige helseportalen for innbyggere i Norge. Derfor er det hensiktsmessig at du som innbygger i Grong også kan benytte HelseNorge i dialog med din fastlege.

Her kan du:

• Bestille time
  • Fornye resepter
  • Start e-konsultasjon med lege (dette koster like mye som en vanlig konsultasjon, og egner seg kun for korte spørsmål)
  • Kontakt legekontoret

Last ned appen HelseNorge

Du kan også benytte appen til HelseNorge med de samme funksjonaliteter.

Video - Hvordan kontakte fastlegen via Helsenorge

Her finner du oppdatert informasjon om hva du skal gjøre dersom du har symptomer, og hvis du har positiv koronatest.

Statens vegvesen, Namsskogan og Grong kommuner, inviterer til åpent møte om bygging av ny E6 fra Fjerdingen til Grøndalselv.

Sted: Namsskogan hotell på Trones
Tid: 23. november kl. 18 00 – 20 00

Grong kommune ønsker forslag til kandidater til Årets Grongning 2021

Frist for innsending av forslag: 29. november 2021